De beste Big Green Egg barbecue voor jou

De fans van barbecueën houden natuurlijk van het bereiden van lekkere gerechten op de barbecue. Maar het water loopt hen ook uit de mond bij een aantrekkelijke Big Green Egg aanbieding. Deze barbecue wordt beschouwd als de Roll Royce onder de barbecues. De kooktoestellen zijn zo gemaakt, dat je de volledige controle hebt over de temperatuur waarbij het vlees, de vis of groente wordt gebakken. Je kunt er dus de lekkerste dingen perfect op bereiden. Er zijn veel uitvoeringen van de Big Green Egg verkrijgbaar. Hoe kom je erachter wat de beste voor jou is?

Van klein tot groot

Bij het uitzoeken van een Big Green Egg zijn twee dingen van belang: de afmetingen en de prijs. Bedenk vooraf hoeveel geld je wilt uitgeven aan een barbecue. De Big Green Egg is een duur product, zelfs als die door middel van een BBQ aanbieding wordt aangeschaft. De kleinere maten zijn minder duur, dus kies voor een uitvoering die groot genoeg is, maar ook weer niet te groot. Deze barbecue is verkrijgbaar in 7 uitvoeringen, met een diameter die varieert van 25 centimeter tot 74 centimeter. De kleinste is geschikt voor een barbecue van maximaal 4 personen.

Accessoires

Een luxe merk als de Big Green Egg wordt standaard geleverd met een behoorlijk groot aantal accessoires. Elke uitvoering wordt geleverd met een rooster, een luchtschuif, een ingebouwde thermometer en een gietijzeren margrietschijf. Die schijf wordt tijdens het barbecueën gebruikt om de temperatuur te regelen. Daarnaast zijn er nog veel andere accessoires verkrijgbaar, maar die moet je zelf aanschaffen. Daarbij kan worden gedacht aan diverse pannen, aanmaakblokjes, spiesen, hulpmiddelen voor het schoonmaken van de barbecue, schorten, handschoenen, rookboxen, grillpannen, etc. Deze accessoires zijn best duur, net als de barbecue, maar ze worden regelmatig in aantrekkelijke aanbiedingen verkocht.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *