Verschillende soorten gas barbecues in de aanbieding

Wie geen geduld heeft voor het gedoe met kooltjes en aanmaakblokjes om een houtskoolbarbecue aan te krijgen, is een gas BBQ aanbieding een uitstekend alternatief. Met zo’n barbecue kun je veel sneller beginnen met grillen. Een ander voordeel is, dat de temperatuur simpel te regelen is met een zelfde soort draaiknop als op een gewoon gasfornuis zit. Een gasbarbecue is in allerlei soorten, vormen en maten verkrijgbaar. Een veel voorkomend model is de buitenkeuken met meerdere pitten. Maar je kan een gasbarbecue ook als kogelmodel kopen of als tafelbarbecue. Die is gemakkelijk mee te nemen als je op vakantie gaat.

De afmetingen van de gasbarbecue

Het is goed om na te denken over de manier waarop je de gasbarbecue wilt gaan gebruiken. Wie een barbecue voor thuis aanschaft kan een exemplaar nemen dat wat groter en wat luxer is. Bij een gasbarbecue als buitenkeuken is het aantal branders maatgevend. Als je voor het maximum aantal van 4 branders kiest, heb je meteen een hele grote buitenkeuken. Voor minder intensief gebruik is een kogelbarbecue op gas een uitstekend alternatief. Meestal zijn die voorzien van een onderstel. Er zijn echter ook gasbarbecues in als tafelmodel. Die zijn ideaal voor het gebruik op een balkon.

Gasbarbecues voor op vakantie

Het is een goede keus om een draagbare gasbarbecue uit een BBQ aanbieding mee te nemen op vakantie. Dan is het belangrijk dat de barbecue snel op temperatuur is en je snel kunt beginnen met grillen. Hoewel het niet een echte barbecue is, wordt door steeds meer vakantiegangers ook vaak een op gas gestookte skottel meegenomen. Dat is een grote schaal, die met behulp van gas wordt verwarmd. Je kunt er vlees, vis en groente op wokken. De populariteit van een skottel als kookgelegenheid is mede te danken een het kleine formaat.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *